Неочаквано за всички Глория и Ивана, които допреди десетилетие бяха върли врагини,

...
Неочаквано за всички Глория и Ивана, които допреди десетилетие бяха върли врагини,
Коментари Харесай

Глория и Ивана загърбиха омразата помежду си, станаха първи приятелки

Неочаквано за всички Глория и Ивана, които допреди десетилетие бяха върли врагини, се демонстрираха дружно на вечеря.

Паметливи техни фенове се изненадаха, тъй като свадите сред двете бяха всекидневие преди десетилетие, напомня Hotnews.bg. Певиците се караха коя да закрива концертите на телевизия " Планета ", като най-сериозен спор се разгоря за събитието, отдадено на 15-годишнината на малкия екран. И двете желаеха да излязат последни на сцената, другояче заплашваха да не се явят. През 2012 пък те трябваше да пуснат общо парче, само че преди то да стане факт, Глория се изрече сериозно за новия албум на Ивана:

" Няма нито един шлагер. Много чалгаджийско звучене има, връща се 10 години обратно “, декларирала русенката тогава. „ Приятели “ на Ивана побързали да я осведомят за изявленията на Глория по неин адрес. Оттогава айтозлийката даже не си вдигала телефона, когато я потърси колежката й.

Но ето, че в годините, когато към този момент не са на върха на славата си, изпълнителките седнаха да вечерят на една маса, както Hotnews.bg към този момент писа. Първа за срещата им съобщи Глория, като разгласява общата им фотография с посланието: " Край морето на вечеря с прелестната колежка Ивана! Толкова доста мемоари и занимателни истории имаме през годините! " След нея и Ивана се разписа с прочувствено самопризнание, което до известна степен подсказа за тяхната тиха омраза през годините на огромната популярност.

" Пораснали и помъдрели. И все по този начин луди за хубава музика и провокации. Беше чудесна среща - същинска, човешка, вълнуваща ", написа изпълнителката на " Шампанско и сълзи ".

Най-вероятно двете певици в най-скоро време ще запишат взаимен дует, откакто не съумяха преди години.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР